top of page
Hei!

Jeg heter Lillian, er utdannet realfaglærer og dyreassistert pedagog. Denne siden handler dog om noe ganske annet. Helt fra jeg var liten har jeg fascinert meg over drømmenes verden og jeg lærte meg tidlig å bli bevisst i mine egne drømmer. Lite visste jeg da at dette var flere tusen år gamle teknikker, kjent blant urfolk og blant annet brukt av buddhistiske munker.

Teknikken kalles ofte lucid dreaming (klardrømming på norsk) men jeg har valgt å kalle det for intelligent drømming. Rett og slett fordi det er noe vi kan bruke intellektet vårt til å trene opp og fordi det er smart og nyttig på så mange måter.
 
I 1975 ble fenomenet endelig verifisert vitenskapelig, og de siste årene har forskningen på intelligent drømming vist høyst interessante resultater. Og nyere forskning viser at dette er teknikker som kan brukes til alt fra gøy til behandling av alvorlige lidelser. Dette, og mer til vil jeg dele med deg denne siden.

Mitt arbeid med drømmer startet som nevnt da jeg som liten var plaget med mareritt, og ble gjort oppmerksom på muligheten for å gripe inn i drømmen. I alle år siden har jeg behersket intelligent drømming og hatt ufattelig mye glede av dette. Og nå er jeg (over)klar for å lære bort teknikkene! Til deg?
Silframeg4.jpg

Drømmehilsen fra Lillian Marie Høvik

vil du lære?

Jeg holder DRØMMEKLUBB på Sjøholmen i Bærum andre onsdag hver måned. 

Dette er et lavterskeltilbud der alle skal ha mulighet til å komme og lære basic drømmeteknikker slik at man enkelt kan komme i gang.

Jeg lover mye latter og god stemning i tillegg til nyttig kunnskap!

For mer info og påmelding se facebook 

bottom of page